Happy home - Back to Basic

Back to basic

Fris, leefbaar, licht en no-nonsense: de basis van een heerlijk huis. De sfeer van 'Back to Basic' is tijdloos en persoonlijk. Basic is natuurlijk alles behalve saai. Een collectie die nooit ‘out of fashion’ raakt. De perfecte basis voor elk interieur. Functionaliteit, eerlijke vormen en eenvoud, dat is dé basis. Het kleurenpalet van de woonstijl Back to Basic bestaat uit naturel kleuren. Zwart, wit, crème en vergrijsde, rustige kleuren.




Basis materialen

Dessins met stippen, strepen en ruitjes. Strak en ingetogen kan perfect gemixt worden met andere stijlen. Hout, staal, linnen, glas, katoen, wol en keramiek kunnen naar hartenlust worden verwerkt in dit interieur. Basic met een twist. Een schommelstoel is het perfecte old fashion basisitem om het huiselijk karakter te versterken. De ideale basis voor je eetkamer is een stevige houten bank. Denk verder aan houten stoeltjes in grijstinten, een linnen tafellaken en een hanglamp met een industriële look.



Less is more

Toch net dat beetje méér extra toevoegen?
- Versier de wand met een verzameling borden en lijsten in hetzelfde kleurpalet als de muur.
- Gebruik grote doorzichtige vazen met één enkele tak als versiering als blikvangers.
- Neem de natuur als inspiratiebron. Meubelstukken met hout als basis. Kies voor rustiek, verweerd of doorleefd hout voor een authentieke look. Het liefst handgemaakt!
- Een knot wol of klos touw op tafel past helemaal in de Back to Basic stijl.




Van links naar rechts: tekst in lijstje, gebreide kussenhoes,vaas mint, decoratie hartje van hout, lampenkap rotan, houten kandelaar, decoratie wol, geweven plaid turkoois, krukje met wol 



0 reacties:

Een reactie posten

 

Happy Portfolio

Happy Instagram

Happy Facebook

Happy Posts

Happy Blogsociety

BlogSociety